Vänligen vänta medan din begäran behandlas.

Om oss

Vi vill med vår långa erfarenhet erbjuda dig högkvalitativ service till ett konkurrenskraftigt pris för att ge dig marknadens bästa hushållstjänster. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra kunder och skapa en god relation uppnår vi genom att följa vår värdegrund i det dagliga arbetet. Vår ambition är att utföra våra uppdrag med hög kundnöjdhet och alltid enligt dina önskemål.

Vi väljer med stor noggrannhet ut de bästa miljövänliga produkterna från våra leverantörer för att minska vår miljö- och klimatpåverkan. Det ligger i vårt intresse att göra allt vi kan för att bidra till en hållbar värld.

Vår värdegrund är alltid i fokus för att vi hela tiden skall utvecklas, möta våra kunders förväntningar och nå våra mål. De vägleder oss i vårt arbete och skapar tydlighet i våra uppdrag. Tillsammans genomsyrar de allt vi gör och präglar i vår företagskultur.

Välkomna till oss på Kölnan Städ & Flytt.

Våra värdeord är vår identitet

Engagemang

En av våra största styrkor är engagerade medarbetare. Genom att varje dag vilja vara lite bättre än gårdagen, tar vi tar fram det bästa hos varandra. Vi utvecklas som individer för att forma vårt företags framtid och på det sättet ger vi ett ökat värde för våra uppdragsgivare. Vår bransch förändras konstant, vi är alltid hungriga och slutar aldrig att utvecklas.

Enkelhet

Det ska vara enkelt och smidigt att anlita oss. Genom enkla rutiner, arbetsprocesser samt förhållningssätt mot våra kunder blir den dagliga verksamheten smidig och effektiv, allt för att underlätta både er och vår vardag.

Noggrannhet &
Kvalitet

Vi har alltid i åtanke att vi arbetar i människors personliga utrymmen och har ansvar för deras tillhörigheter. Genom noggrannhet och ett kvalitetsmedvetet tänkande i vårt arbete kommer våra kunder vara nöjda med våra tjänster och hur arbetet utförs. Dessutom skapar vi positiva incitament för oss som företag på både kort och lång sikt.

Mångfald &
respekt

Vi tror på mångfald och respekt i alla relationer mellan människor, bortom gränser och kulturella olikheter. Att vara lyhörd, ärlig, ha förmågan att lyssna och att vara öppen ser vi som viktiga förutsättningar för att genomföra ett bra arbete.